SWAMP Festival Marsdijk @ Assen

Wat een fantastische avond hebben we gehad in Marsdijk, Assen! Een hele rit om er te komen, maar dan heb je ook wat Het was ons debuut aan de andere kant van het land, maar dit smaakte naar meer. In Marsdijk werd het jaarlijkse SWAMP festival gehouden; een dag vol muziek – optredens van dj’s en dansgroepen tot aan coverbands – heerlijke foodtrucks en eetkraampjes, en natuurlijk een hoop gezelligheid. De hele dag door was het feest en aan Recession de eer om het avondprogramma te verzorgen en deze boel gezelligheid af te sluiten. En daar zijn we nu nóg van aan het nagenieten. Niet alleen wij waren ‘on fire'(soms bijna letterlijk door het vuurwerk on stage) maar ook het publiek. Ze werden met elke set die we speelden steeds een tikkeltje ouder (en losser), maar iedereen deed lekker mee en daar houden we van. Tot volgend jaar dan maar?

Coverband Recession @ SWAMP Festival Marsdijk

© Ed Peeters fotografie

Er was ook een officiële fotograaf aanwezig die fantastische beelden van ons heeft gemaakt. Zie hier een selectie. Via deze link kun je alle foto’s bekijken en bestellen. Enjoy!

Wereldhavendagen @ Rotterdam

Dit jaar mochten we spelen tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. De weersverwachtingen waren niet heel gunstig, maar gelukkig is het op een paar spetters na droog gebleven en hebben we op de prachtige locatie waar we stonden – op de Wilhelminapier aan het water, met op de achtergrond een van de iconen van de stad ‘De Rotterdam’ – de grond letterlijk laten shaken met onze swingende en rockende muziek. Of nou ja, eerder ons podium in de vrachtwagen. Om in het thema van de dag te blijven: na elke set heerlijke zeebenen. Schip ahoi! Het was heel gaaf om onderdeel te mogen zijn van dit mooie evenement en op deze geweldige locatie te mogen spelen.

Coverband Recession @ Wereldhavendagen

 

 

‘Anti-bruiloft’ @ Zoet of Zout Stellendam

Wow, wat een heerlijke avond hebben we achter de rug! Gisteren hebben we gespeeld op een besloten feest bij Zoet of Zout in Stellendam. Wat een prachtige locatie aan het Haringvliet, met uitzicht over het water. Alleen dat was al maximaal genieten. Tel daar ook nog eens een leuk publiek en een gezellig sfeertje (de cocktailbar hielp daar vast een handje bij) bij op, en je hebt een fantastische avond! Als alle ‘anti-bruiloften’ zo zijn, dan hopen we van harte dat we vaker worden uitgenodigd!

38541E96-3ADC-4595-94EE-D2A7AD61D2AF

Paddy Murphy’s @ Rotterdam

Afgelopen zaterdag stonden we eindelijk weer in de Ierse pub Paddy Murphy’s in Rotterdam en man o man wat was dat heerlijk zeg. Het warme-zweet-peentjes-weer weerhield zowel ons als het publiek er niet van een dikke vette party te bouwen. En ook onze nieuwe oude nummertjes bleken goed in de smaak te vallen. Wij hebben genoten met een hoofdletter G en zijn nu al de dagen aan het aftellen tot september, wanneer we na onze korte zomerstop weer mogen knallen op de planken. Binnenkort meer hierover. Fijne vakantie!

1B56703C-E8D7-4794-B733-4C1523A0667C

Koningsdag 2018 @ Uitplein Spijkenisse

We mochten dit jaar – net als vorig jaar – ter ere van de verjaardag van onze koning het Uitplein in Spijkenisse op zijn kop zetten. Vorige keer was dit zo’n knalfeest dat we hier al wekenlang naar uitkeken (alhoewel vorig jaar overtreffen in onze ogen wel moeilijk zou worden). Nou, niets bleek minder waar, het was fantastisch! De enkele regendruppels die vielen tijdens onze eerste set weerhielden het publiek er niet van lekker mee te dansen en zingen met de Recession covers. Zó hard dat de regen spontaan weer ophield. Café Merz, Spijkenisse, bedankt. Het was weer fantastisch!

Surprise party @ Rozenburg

Hèhè, eindelijk konden we weer lekker buitenspelen met de bende. Buitenspelen als in lekker knallen buiten de muren van de oefenruimte. De gelegenheid was een surprise party in Rozenburg voor de jarige Patricia. En zoals het woord surprise betaamd wist het feestvarken niet wat haar te wachten stond en dus ook niet dat Recession zou optreden. Dat was nog eens een leuke verrassing! En de surprise hield hierbij niet op, want ze had op haar feestje ook nog eens de primeur voor een hoop nieuwe Recession covers. Aan de swingende heupen te zien vielen deze goed in de smaak. Bedankt voor het gezellige feestje!

Surprise party @ Rozenburg

Finnegan’s Rozenburg

Heerlijk om weer een keertje een thuiswedstrijd te hebben en het dak eraf te kunnen spelen bij het altijd gezellige Finnegan’s. Een topavond! En ook nog een bijzondere avond, want het is ons zowaar gelukt om eigenaar Patrick bij ons op het podium te krijgen en mee te laten zingen met het Ierse ‘Wild Rover’. Volgende keer weer?!