Melissa Van Well-Dijkshoorn

Melissa van Well-Dijkshoorn - Coverband Recession

Wie ben je?
Melissa van Well-Dijkshoorn

Wat doe je in Recession?
Zingen

Wat doe je nog meer in Recession?
Genieten!

Er is een leven naast Recession, wat doe jij?
Naast Recession werk ik bij de Bernard van Leer Foundation als communicatiemedewerker en ben ik verantwoordelijk voor alle digitale communicatiemiddelen zoals de website en de verschillende social media kanalen. Daarnaast ben ik sinds afgelopen jaar de trotse moeder van baby Sam, heb ik een meeeeeeeeega grote Instagram verslaving, speel ik softbal en kun je me midden in de nacht wakker maken voor bananenbrood.

Favoriete uitspraak:
Fucking Awesome

Wie is je held:
Een held is voor mij iemand waartegen ik opkijk en iemand die me een doel geeft in het leven en me gelukkig maakt. Ik heb niet één specifieke held, maar bewonder meerdere personen. Op muzikaal gebied heb ik vele helden, waaronder mijn vriendinnetje Samantha Whates die van alledaagse dingen prachtige liedjes maakt die me echt weten te raken en bijvoorbeeld The Tallest Man on Earth, in mijn ogen een briljante muzikant.

Beste Recession optreden:
Ik zou willen zeggen allemaal. Maar als ik er echt eentje moet kiezen, dan is dat het optreden in Paddy Murphy’s op 13 februari. Maar dit kan volgende week alweer anders zijn, want we knallen tenslotte altijd!

Bij Recession sinds:
Oktober 2015

Instrumenten:
M’n stembanden en gitaar

Reacties zijn gesloten.